Over ons

In ons bedrijf houden wij de oude ambacht in ere. Bij ons koop je vlees voor de echte liefhebber. Want kwaliteit kun je proeven!

Slagerij Derksen

Slagerij Derksen is een vol ambachtelijke slagerij. Door een goede kwaliteit en een persoonlijke service zijn Angelo en Annet Derksen een begrip in Wehl en omstreken.

In ons bedrijf houden wij de oude ambacht in ere. Bij ons koop je vlees voor de echte liefhebber. Want kwaliteit kun je proeven!

We hebben contact met de klant, tijd voor een praatje, en maken alles op maat.Ons motto: “Alles is mogelijk” geldt dan ook niet voor niets.Bestellen, afhalen, of een vers afgesneden stukje in de winkel. Zelfs afhalen op zondagochtend, alles kan.

Verder hebben we ook veel wisselende produkten. Denk aan seizoens producten zoals stamppot en erwtensoep, maar ook de barbecue schotel of zelfs een compleet warm/koud buffet!

En dat we kwaliteit leveren dat hebben we laten zien door Nederlands kampioen rookworst te worden!!!

al sinds 1988 een begrip in wehl en omstreken

Geschiedenis

Sinds 1988 zijn wij gevestigd aan de keppelseweg 9 in Wehl.In ons pand is al vanaf 1898 een slagerij gevestigd.

Samen met ons team proberen wij het u op een vakkundige en gemoedelijke wijze naar de zin te maken.

Onze dieren

Onze vrouwelijke runderen en varkens worden rechtstreeks bij de boer gekocht. Deze staan bij ons in de buurt in de wei, en hier hebben wij volledige controle over.Hierdoor kennen wij ons vlees van A tot Z en dat is de basis voor betrouwbaar vlees.Zo kunnen wij u een hoogwaardig kwalitatief product leveren. 

Wij weten wat ons vee heeft gegeten, en er wordt op een diervriendelijke manier mee omgegaan. Doordat het heel kleinschalig is hebben onze beesten geen stress en wordt er op de juiste manier geslacht.Zo kunnen wij 100% achter onze producten staan!Onze kippen komen van de veluwe, echte “Veluwse Kippen”!Deze krijgen meer ruimte, meer daglicht, 100% plantaardige voeding en leven langer. Daardoor kunnen wij een goede scharrelkip garanderen.